dimarts, 4 de maig del 2010

BIBA VOLONIA!


Siento aguaros la fiesta, pero como hoy ya es lunes, mejor dejamos los pardales y las navajas suizas tranquilas, al menos, durante un ratito.

Desde que me dedico a la enseñanza estoy descubriendo una parte de mí que no sabía que existía: las ganas de matar. De matar sobre todo a los pedagogos, perdón pedabobos, que organizan los planes educativos y asesoran sobre cómo se debe enseñar. Podría poneros miles de ejemplos reales de las ideas chachipirulis de esta secta (y sé que vosotros podríais hacer otro tanto) pero es que esta última me pone especialmente violenta porque viene de una universidad que aprecio bastante, con cierto prestigio y en la que he conocido a gente muy válida. ¿Pero es posible que estos psicópatas hayan llegado con sus gilipolleces constructivistas también a la educación superior? ¿Pero es posible que el Vicerrectorado de la UNED permita semejante basura? Socorro, la lepra avanza sin remedio.

En fin, que soi una faszista de mierda, que enseño contenidos y hortografía, ago trabajar a los jobenes y no contrivullo a que aprueven sin esfuerzo. Pamatarme!

5 comentaris:

Guillem Calaforra ha dit...

Primera: a veure si deixem de menysprear l'art, i en especial la música sublim d'un artista multidisciplinar.
Segona: la voluntat sincera d'assassinar merdagogs és un tret universal de tota la Nació Patiera, i en aquest aspecte no hi ha res més a dir.
I tercera: a veure quan ens deixem de collonades internàutiques i organitzem de veritat un infern per a merdagogs, amb set cercles i cremà obligatòria per a tota l'eternitat.

Exemplator ha dit...

Subscric al cent per cent els savis mots del Guillelmus. Sense restriccions ni matisacions. I em solidaritze amb el sentiment pregonament filantròpic de Na Melusina. Probablement, la cosa ja està tan refotuda que ni l'eliminació d'aquesta estirp infernal no podria resoldre res..., però, almenys, per buidar el pap ja estaria bé que els féssem desaparèixer en els budells de l'infern. Em queda el dubte de si el dimoni no se'n sentiria ofès.

Exemplator ha dit...

Per cert... I si li suggeríssem al Corega que fes una cançoneta sobre els merdagogs...?

Melusina ha dit...

Menysprear? Però si m'ha encantat tot això dels pardals i les navalles suisses! Jo estic a favor d'aquestes coses!

Vale, vale, Guillem!!! Cadascú de nosaltres que s'encarregue dels pakistanís (pa- ki -stan -hi?) del seu centre. Possiblement, altres companys en veure la nostra iniciativa també s'afegiran a la causa.


Gràcies, Exemplator, per la solidaritat. Ara, jo no crec que el dimoni siga tan tonto com aquesta gent, és probable que no els accepte. Tret que els posse a redactar programacions i unidades didàctiques per a tota l'eternitat.


Jo en el fons tinc la sospita que aquesta gent eren alumnes molt dolents, curtets, gent envejosa de la superioritat dels sues companys, que no van poder suportar ser mediocres i tenen un trauma que ara ens estan fent pagar a tots. Aquesta porqueria didàctica amaga su ignorància i les sues carències.

Per cert, us adoneu que en el nou paradigma superguay no hi ha professor? A veure si a la UNED estan pensant acomiadar professors... Com ara el alumne es contrueix sol...!

Guillem Calaforra ha dit...

Un exemple banal: cliqueu ací.