diumenge, 18 de novembre del 2007

IMPORTANT per a tots els patiers: recomanacions tècniques

Xiquets i xiquetes,
El Patio no és un corral particular meu, sinó una taula de tots nosaltres a la vora de la finestra. Per tant, tots els contertulians teniu dret a demanar una birra a la ronda. Per a penjar-hi un text propi que "excite" (perdó per les cometes) el comentari dels altres, els passos a seguir són: a) obriu un compte d'usuari a gmail (és gratuït), b) feu-m'ho saber per correu electrònic, i c) rebreu la invitació del sistema, supose que amb claus d'entrada i tota la pesca. Si no, aviseu-me per correu electrònic i us les enviaré. Per a entrar al "bloc" (TERMCAT dixit, amb poca fortuna, crec jo), heu de tenir activades les galetes (cookies), per la qual cosa va bé (si feu servir VintOus) l'Explorer.
Quan escriviu un comentari a algun dels textos, ALERTA! Abans de prémer el botonet "Publicar", bloquegeu el text que heu escrit (Ctrl-E, si no m'erre) i copieu-lo (Ctrl-C). De vegades, el sistema deixa el text sense enviar i l'esborra de la pantalla. Això passa en tots els blocs que conec. Si és el cas, torneu a intentar-ho: situeu-vos novament en la pantalla de comentaris, enganxeu el text (Ctrl-V) i envieu-lo.
Animeu-vos a penjar-hi textos, i no sols comentaris!
Salutacions a tothom!

2 comentaris:

Exemplator ha dit...

Perfecte! Això de l'apertura de fils per part de tots és el que no m'havia quedat clar -i em consta que no sóc pas l'únic-. Suposava que devia ser així perquè així era el Patio real..., el de la foto, aiaiai!

Quant a això dels Vintous... i de l'Interné EcsPLORE aquest... ecs! M'has fet coragre de bon matí...

Bé, continuem llegint-nos.

Guillem Calaforra ha dit...

Home, no fótigues... que no es diga que som fanàtics. A mi, els VintOus i l'eeecs!Plore em fan tanta gràcia com a tu, però només ho deia per raons pràctiques: com que és un colador, tot el que faces a internet entra i ix sense problemes... mentre que el Llinucs, què vols que et diga, tot són dificultats, problemes, i vinga posar-li vaselina i tal... en fi, només per a incondicionals.