dijous, 3 de febrer del 2011

Pròxims llibres

Ja sabeu que la lectura d'aquest mes és El sec i l'humit, de Jonathan Littell (Barcelona, Quaderns Crema). Si algú de vosaltres no ha pogut aconseguir-lo, feu-m'ho saber per correu electrònic i us en faré un PDF (és un llibre breu, de 130 pàgines de tipografia "relaxada"). Si us interessa contrapuntar-lo amb El verdadero creyente d'Eric Hoffer i no l'heu trobat, el mateix us dic.

Si voleu anar avançant feina per al mes de març, podeu mirar d'aconseguir la novel·la breu de Mircea Cartarescu, El ruletista. Madrid, Impedimenta, 2010. I per a l'abril hem marcat ja la recent "entremaliadura" de Günter Wallraff, Con los perdedores del mejor de los mundos (Anagrama). Si la cosa funciona (i uns quants hi posarem esperances i treballs), anirem omplint els altres mesos de propostes. Ja n'hi ha unes quantes, només caldrà ordenar-les.

Permeteu-me recordar-vos que la conversa sobre Różewicz continua oberta, com totes les altres. Si voleu afegir-hi comentaris ho podeu fer quan us vinga bé. Si ho feu i voleu avisar la resta de contertulians, digueu-m'ho i ho arreglarem.

2 comentaris:

Emili Morant ha dit...

Patieres i patiers: jo vaig comprar, rebre i llegir el llibre de Rozewicz a temps, però el debat em va pillar en una època complicada, de forma que intentaré fer alguna contribució, no sé si de síntesi, no sé si algun text al meu blog (o ací, que ara sóc també autor - ho parlaré amb Guillem), perquè la lectura, des dels meus paràmetres, ha estat d'allò més suggeridora.

És una bona idea això d'avançar quines seran les següents lectures, encara que siga per a que els lectors "de baixa intensitat" puguem saltar-nos-en alguna i arribar a temps a la següent. Endavant amb el club!

Guillem Calaforra ha dit...

Emili, ja saps que ací no sols tens la porta oberta, sinó que saps on són les claus per a obrir-la. A veure si podem fer que funcione l'invent.