dilluns, 3 de maig del 2010

Eche peacho artista...

Per desembafar respecte del fil anterior, un parell de mostres de la creació del gran Rafa Corega, artista multidisciplinar. Els qui em teniu en féisbuc o Facebook ja ho coneixeu; per a la resta, el descobriment de la dècada. Altaveus a tota hòstia!

5 comentaris:

Exemplator ha dit...

¡Francament grandiós! Especialment la cançoneta de la polla... L'altre, supose que deuen ser els seus cinc cèntims per a la discussió famora aquella del l'himne d'Eppania. Francament, cantat pel Plácido Domingo potser guanyaria (a més, el nom no em diràs que no li cauria bé!).

Guillem Calaforra ha dit...

Buenu, buenu, no siguem sexistes i parcials: no parla només de la polla (en català ben parlat "el pardal"), sinó també d'altres espècies animals... La connexió de "limno" amb tota aquella història de buscar-li una lletra és certíssima i òbvia. Respecte del nom, Plácido Corega seria la bomba (o la polla, o el pardal)... Ara que, vaja, no em diràs tu que per a alegrar una tarda de diumenge Rafa Corega no mereix també el nom de Plácido Domingo... Total, un artista multidisciplinar como la copa de un pito, perdó, de un pardal...

Exemplator ha dit...

I tant que sí! Ara, cal reconèixer que un pardal amb tantes habilitats com les que descriu s'assembla més a uuna mena de navalla suïssa... A saber el que faria el Corega amb una tal navalla...

Cap de fibló ha dit...

Una mica d'aire fresc sempre cau bé. Saps si té representant?
El teu escrit duu data de demà. No fotes que pares per Australia?

Au company!

Guillem Calaforra ha dit...

Exactament per Nova Zelanda.
L'artista multidisciplinar deu representar-se a si mateix, supose... Hi ha més coses d'ell per la xarxa, algunes realment genials (però s'ha de tindre sentit de l'humor, sobretot humor negre i friki, això sí...).