dimecres, 21 de maig del 2008

More of the same

Després diran que som els teòfobs els qui no tenim principis morals... I és que al final em convertiran en radical. Mireu això:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria bé cercar un planeta on ajuntar aquests cristians amb els integristes d'altres religions i deixar-los-hi solets.

La veritat és que, si fos cristià, em sentiria ofès per gentola així. Però, de tota manera, no ens enganyem: els qui arriben a aquest radicalisme són quatre gats i ni tan sols deuen veure'ls bé, probablement, la majoria dels cristians. Perdre el temps amb ells, és deixar-se enganyar. El perill és a casa: la Conferència Episcopal, certs mitjans, certs grups de poder.

Guillem Calaforra ha dit...

Més que un planeta, potser seria més pràctic clavar-los dins d'un camp de futbol perquè es liquidaren entre ells...
Potser sí que tens raó que no tots els cristians són/actuen/pensen com els tarats dels protestants ianquis, que semblen ser lo puto peor. De tota manera, em quede amb la idea de Cioran: tot creient (religiós o laic) porta dins un inquisidor. No tots el realitzen, és clar. Però no caldrà que repassem la història del cristianisme.
I jo crec que el perill no és només a casa, que també, sinó a tot arreu. Recorda que gent semblant als que han escrit aquesta salvajada són al capdamunt de l'Imperi que ens vigila.

Unknown ha dit...

Per favor, que esteu parlant d'una secta!

http://es.wikipedia.org/wiki/Iglesia_Bautista_Westboro

I no, no crec que els cristians se senten ofesos per aquest discurs perquè això no té res a veure amb el cristianisme. Són tots el nacionalistes com els de ETA? S'identifiquen amb les seues bestialitats?
Jo "encara" sóc creient, (no sé si us adoneu però avui dia dir que ets creient et fa sentir com si estigueres confessant que ets la persona més horrible e ignorant del món, té ous la cosa), amb molts dubtes i contradiccions,(és una de les meues irracionalitats. Algun dia, Guillem, et contaré algunes reflexions molt importants que vaig traure del "teu" Pensament captiu), i amb molts desacords amb l'Església. I si és per merda, en conec molta més que vosaltres, perquè la que jo conec és, diguem, a nivell intern que és la que més fot. A pesar d'això, mai he escoltat coses com aquesta en cap cristià (catòlic, bautista o protestant). Per tant, això del "probablement" canvia-ho per "amb tota seguretat".