dijous, 22 de juliol del 2010

Cadascú es retrata

Bé, avui no faré comentaris personals ni propinaré qualificacions subjectives. A palo seco. L'assumpte es presenta de la següent manera: a Menasalbas (Toledo), els arqueòlegs estan exhumant els cadàvers d'un grup de republicans que tornaven al seu poble després d'haver perdut la guerra i que hi van trobar la mort a mans dels seus veïns, afusellats i llançats al clot cap per avall. Una de les arqueòlogues, la uruguaiana Inés Pregeiro, filla d'una víctima de la dictadura del seu país, ha sentit comentaris pel poble. Quins comentaris? Això reprodueix la notícia del diari d'avui:

"Hay gente que dice que los huesos que hemos encontrado los hemos puesto nosotros y que les van a subir los impuestos por culpa de la exhumación. Me ha impresionado mucho."

Y hasta aquí puedo leer, tal com deien en el Un, dos, tres.

Hola? Hola? Hi ha encara algú? Eeeeoooo...

2 comentaris:

Cap de fibló ha dit...

Demolidor. Si més no, es demostra que de vegades, el filldeputisme, el feixisme i els arguments-cagalló (dis-me redundant) romanen a l'ADN.

Guillem Calaforra ha dit...

Home, en l'ADN o no, si més no en l'ambient sí que està. I bé, tal com diu la xica, resulta impressionant. A mi, em deixa indefens.