dimarts, 12 d’abril del 2011

Cavall Verd

Ja que hem estat parlant no poc sobre Tadeusz Różewicz arran de la publicació de l'antologia Udols d'un llop de paper. Em plau ara compartir amb vosaltres que l'antologia ha rebut el premi
Cavall Verd, concedit per l'Assicació d'Escriptors en Llengua Catalana
.

El mateix premi, però en la seva versió de poesia, es concedeix a Antoni Marí, per l'obra Han vingut uns amics.

No cal dir que, pel que fa l'antologia Udols..., vull considerar que, en aquest premi, hi ha un reconeixement implícit de dos aspectes molt importants: la vàlua de l'obra traduïda, de la poesia de Tadeusz Różewicz, i la valentia de la petita edtorial -
Edicions 96
- que s'ha arriscat a donar-li eixida. Totes dues coses m'omplen de satisfacció. Per això m'alegra compatir-ho amb vosaltres.

6 comentaris:

Guillem Calaforra ha dit...

Em pareix de categoria, xe.

Unknown ha dit...

Això m'omple d'alegria! Enhorabona!

josepjconill ha dit...

Enhorabona. Vaig llegir el llibre quan va ser objecte de debat en el club de lectures patieres i tot i que no hi vaig poder participar per problemes familiars l'autor antologat em va semblar formidable, sobretot la seva poesia de postguerra, i la teva feina modèlica, així que la concessió del premi la trobo justa i merescuda. Tant de bo tots els premis s'atorgaren sempre amb aquests criteris! Reitero, doncs, la meva enorabona.

Exemplator ha dit...

Gràcies a tots tres!

Francisco López Martín ha dit...

Me alegro mucho. Siempre es satisfactorio comprobar que un descubrimiento personal o una propuesta intempestiva encuentra un reconocimiento autorizado. Felicidades.

Exemplator ha dit...

Efectivament, així és. Una abraçada.