divendres, 8 de maig del 2009

Els polítics que... ens mereixem

Doneu-li una ullada a açò:

http://www.youtube.com/watch?v=m0Kr1h8bmgg

3 comentaris:

Guillem Calaforra ha dit...

Home, jo no hi estic d'acord. És a dir, sí però no, i ara faré una mica de rabinisme. Primera, perquè estic fermament convençut que ni jo ni cap dels nostres contertulians no ens ho mereixem, i segona perquè no veig què és aquesta primera persona del plural, "nosaltres". Si el grup l'hem de definir amb criteris externs i "objectius", llavors me'n declare voluntàriament exclòs (en la teoria, perquè en la pràctica no hi ha manera si no és emigrant); si el "nosaltres" el defineix cadascú sobiranament, aleshores ho negue categòricament: no ens mereixem cagallons infames com el tio aquest.
Bizantinismes (més o menys humorístics) a banda, sens dubte aquesta societat repugnant i menyspreable paga, promociona, vota i enalteix una classe política que és lo puto peor. Fa molts anys que ho pense: la relació entre les elits del poder i la societat són com les que s'estableix entre l'humus i els bolets. Segons el tipus de substrat, la qualitat del que creix a sobre. Certament, cada poble es retrata amb la seua classe dominant. I la d'ací és com el país: horrible, monstruosa, un malson perpetu.
He de dir, en tot cas, que el que em sembla més absolutament escandalós i indignant, fins i tot més que el tio merdós aquest (nec nominetur!), és que ni l'oposició, ni la universitat, ni les ONG ni ningú no l'haja denunciat als jutjats. No vull ni esmentar ací quina ha estat la reacció estúpida, timorata i miserable de la meua empresa. Això és el pitjor, i enllaça amb el títol del teu fil de discussió.

Enric ha dit...

Em referia a això que tu dius, a com la gent pot votar personatges com aquest. Crec que l´STEPV sí ha iniciat accions legals contra ell, i en alguns instituts preparen un manifest de repulsa. De tota manera, la reacció és insuficient.

Nico ha dit...

No sé si cada vegada tendesc més al pessimisme, però jo no esperava --ni espere-- cap altra reacció; alguna pataleta aïllada i poca cosa més.
Aquest home continuarà d'alcalde i presi de la dipu i el major problema és que no és l'únic amb currículum similar.
Quina sensació d'impotència!